Вторник, 16.04.2024, 17:15 | Приветствую Вас Гость

ЛЮБИтельський СПОРТ Херсонщини

Главная » 2010 » Январь » 6 » 1, 2 тур турніру з футболу пам’яті МСМК М. Кудрицького сезону 2010.
10:18
1, 2 тур турніру з футболу пам’яті МСМК М. Кудрицького сезону 2010.

[b]13 грудня в с. Чкалово Нікопольського району стартував турнір з футболу пам’яті МСМК М. Кудрицького сезону 2010. [/b]

У нікопольській групі склад учесників такий: 1. "Колос" Нікопольський район; 2. "Зернові-Джерела" Софіївський район; 3. "Спратак-КПУ" Запоріжжя; 4. "Гірник" Кривий Ріг; 5. ФК "Скорук" Томаківка; 6. ФК "Ювілейний"; 7.СК "Таврія" Нововоронцовка; 8. ІСТА Дніпропетровськ.

Всі команди гратимуть між собою в одне коло по принципу "кожен з кожним". команди, які займуть перші два місця в групі, отримають право грати у фіналі. Матчі проходитимуть по суботах та неділях.

з метою підготовки до футбольнього сезону 2010 року участь в турнірі бере й команда СК "Таврія" в складі якої гравц районих команд ФК "Автосвіт", СК "Таврія", "Дніпро", ФК "Осокори", ФК "Золота Балка"

На матч першого туру команда ФК „Таврія” прибула з позитивним настроєм, отримати перемогу. Адже граючи морозну погоду, майже -10 градусів по цельсію, на відкритому полі було досить тяжко для гравців. Футбольний матч відбувався на стадіоні „Колос” з штучним газоном, в с. Чкалівка. Граючи на такому полі, для гравців було одне задоволення, адже не всі стадіони на яких футболісти грають мають таке покриття. 
 На жаль в протистоянні з ФК „Зернові джерела” (Софіївський район) ФК „Таврія” (Нововоронцовський район) отримала поразку (3:1). Перевага в першому таймі була за софіївськими футболістами, які були більш професіональнішими на полі і забили один мяч у ворота "Таврія" (1:0). В другому таймі команди зробили велику кількість замін і ситуація на полі змінилася, ФК „Таврія” мала безліч шансів завдати гольових ударів, але їх не змогли повністю реалізувати. Другий тайм знову за софіївськими футболістами (2:1)  На жаль наша команда поїхала з поразкою. На наступний матч (17 січня) із Криворізьким "Гірником", з розмов гравців ФК „Таврія”, вони краще підготуються і виборють перемогу в суперника.


17 січня відбувся 2 тур з футбольного турніру пам’яті МСМК М. Кудрицького сезону 2010.

  „Гірник”(Кривий Ріг) -- „Тавр&Я”(Нововоронцовський район)  6:2

 Цього разу СК „Тавр&Я” змагалася за перемогу з криворізьким „Гірником”. Матч відбувався в с. Чкалово на стадіоні „Колос” з синтетичним покриттям. 

СК „Тавр&Я” прибула на матч з надією на перемогу, готувалася заздалегідь.

У першому таймі перевага була в „Гірника”, гравці якої володіли м’ячем майже весь тайм. Криворізькій команді вже на перших хвилинах матчу вдалося повести в рахунку. По закінченю тайму СК „Тавр&Я” програвала з рахунком 2:0.

В другому таймі,  зробивши заміни в командах, деякі через травми, гравцям „Тавр&Я” вдалося дещо змінити ситуацію на свою користь, вони почали виборювати м’яча й проводити небезпечні атаки для супротивника. Так, на початку тайму, з середини поля був забитий штрафний удар у ворота „Гірника” який виконував Артем Широкий. Другий гол був розіграний красивою комбінацією в один дотик Володимиром Яровим та Олегом Рудим, що призвело до влучного потужного удару Ігора Малька в площину воріт „Гірника”. Але все ж ініціативу перехопили криворіжці і другий тайм закінчився з рахунком 4:2, а загальний рахунок на користь „Гірника” 6:2

Взагалі матч був видовищним. Були гольові штрафні удари команди „Тавр&Я” з середини поля. Було видно, що кваліфікація гравців „Гірника” (Кривий Ріг) на рівень вище. А також безліч цікавих контратак зі сторони обох команд.

Щодо синтетичного покриття для футболу, на якому грали команди, перш за все мається на увазі штучна трава. На сьогоднішній день штучна трава стала достойним конкурентом натуральному газону. Завдяки сучасним технологіям штучна трава вже мало чим відрізняється від натуральної, а витрати, в основному, закінчуються на влаштуванні покриття. Окрім вже згаданих, штучне трав`яне покриття має ще цілий ряд переваг, серед них: гра за будь-яких погодних умов; надійність та зносостійкість; середньостатистичний термін експлуатації штучної трави – 13-15 років. Однією з найважливіших вимог до штучного трав`яного покриття є можливість гравця безпечно виконувати повороти та інші маневрування на ньому.

Просмотров: 831 | Добавил: korespondent | Рейтинг: 4.1/8
Всего комментариев: 3
3 KolosFans  
0
Бедный Нововоронцовский футбол, так облажатся...

2 korespondent  
0
отримала поразку (3:1) :(

1 tav-sport  
1
"В наступний раз, з розмов гравців ФК „Таврія”, вони краще підготуються і виборють перемогу в суперника." будем надеятся yes [b]

Имя *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
Форма входа
Погода
Нововоронцовка 
Поиск
Календарь
«  Январь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Наш опрос
Оцените наш сайт
Всего ответов: 48
Результати
Команда Ігри Очки
1. Автосвіт 18 47
2. Зірка 18 42
3. Дружба 18 34
4. Дніпро 18 34
5. Золота Балка 18 31
6. Піонер 18 24
7. Автосвіт-2 18 20
8. Славутич 18 19
9. Маяк 18 4
10. Степ 18 3
Мини-чат
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0